Ons Werk

Educatioo e-learning systeem

De COVID-19 pandemie heeft veel veranderingen in onze samenleving teweeggebracht, variërend van de manier van reizen en amusement tot het onderwijs. Nu de hele wereld in quarantaine zat, moesten zowel bedrijven als scholen en universiteiten zich aanpassen aan de snelgroeiende wereld van werken en leren op afstand. Laravel systeem waarbij het mogelijk is lessen aan te maken, punten geven, certificaten aan te maken en de lessen de delen met andere docenten.

Bekijk Case
Educatioo e-learning systeem
Cloudnota facturatie systeem

Cloudnota facturatie systeem

Cloud is op dit moment het toverwoord in de IT wereld, en u kan van deze trend mee profiteren. Door middel van Cloud Nota kunt u online uw facturatie en offertes maken en bij houden, ongeacht op welke locatie, apparaat, of besturingssysteem. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld op u tablet of smartphone uw administratie bij te werken. Tevens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de backup van uw administratie omdat dit automatisch iedere dag in de cloud wordt gedaan. Laravel systeem voor Cloud Nota.

Bekijk Case

Antosbouw WooCommerce webshop

Meer dan 100.000 m² aan A- en B-keus wand/sandwich en dakpanelen op voorraad! Gratis op maat gezaagd en laagste prijs garantie. Custom WooCommerce webshop gebouwd voor een groot bedrijf wat handelt in dakpanelen en alles waar dat betrekking op heeft. Wil jij ook een WooCommerce webshop laten maken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk Case
Antosbouw WooCommerce webshop
Bosscher WooCommerce webshop

Bosscher WooCommerce webshop

We zijn dit jaar happy gestart bij Bosscher International met een gloednieuwe website! We maken onze klanten graag blij en onze website helpt hierbij. Je kunt gemakkelijk op de website gratis samples of offertes opvragen van onze duurzame, happy wearables; zoals sokken, mutsen, sjaals, manchetknopen, boxershorts of slippers. Ook kun je filteren op verwachte levertijd of nieuwe producten. Uitgebreide WooCommerce webshop voor Bosscher.

Bekijk Case

Sprangbv WooCommerce webshop

Wijnhandel Sprang B.V. is een traditionele wijnimporteur die dankbaar gebruik maakt van moderne technieken zoals internet, automatisering, flexibele werkwijze. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, Wij halen de lekkerste wijnen rechtstreeks van de wijnboer met behulp van lokale agenten, wijnmakelaars, en de grootste NL importeurs. Geen account-managers met dure auto’s etc. Herkenbaar zijn onze prijzen altijd nederig. WooCommerce webshop voor Sprang B.V.. Webshop voor de klant & groothandel. Wil jij ook een WooCommerce webshop laten maken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk Case
Sprangbv WooCommerce webshop
Tierelantijn WordPress website

Tierelantijn WordPress website

Een woon- en kadowinkel in landelijke stijl, waar gezelligheid centraal staat. Onze winkel is gevuld met zowel eigentijdse als oude, unieke items, die van uw huis een thuis kunnen maken. Wij geven u graag de ruimte om inspiratie op te doen en geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in onze winkel. WordPress website gemaakt voor Tierelantijn.

Bekijk Case

Camping Delariviere WordPress website

Christophe en Rianne heten je van harte welkom op Camping de la Rivière. Onze kleinschalige en ruim opgezette camping ligt aan de rivier de Vienne. Dit is de ideale vakantieplek voor mensen die houden van rust, gezelligheid en het Franse leven op het platteland. WordPress website gemaakt welke voldoet aan hedendaagse technieken.

Bekijk Case
Camping Delariviere WordPress website
Burovanoranje WordPress website

Burovanoranje WordPress website

Voor Buro van Oranje een WordPress evenementen website gemaakt. Deze website was ter vervanging van hun huidige website, omdat deze niet meer voldeed aan de hedendaagse standaard.

Bekijk Case

Antondegruyl WordPress website

Heeft u onlangs een huis gekocht en staat u in de startblokken voor een verbouwing of renovatie. Of u nu grootse plannen heeft voor de verbouwing van een appartement of nieuw te bouwen woning, Anton de Gruyl is thuis in vele facetten van het architecten vak. Ook als u uw koopcontract nog niet ondertekend hebt, kan het handig zijn om een architect in hand te nemen voor de begeleiding van het gehele traject. Website compleet vernieuwd met als doel de positie in Google te verbeteren.

Bekijk Case
Antondegruyl WordPress website
Reviewexperts WordPress systeem

Reviewexperts WordPress systeem

Systeem wat automatisch een top 10 samensteld met de Bol.com api. Website voorziet in reviews zodat mensen een betere keuze kunnen maken bij hun aankopen. Website is een affiliate website voorzien van een blog en een automatische koppeling met de bol.com api.

Bekijk Case

Xs2law WordPress website

Clienten hebben steeds minder zin en tijd om naar een kantoor te komen voor juridisch advies. Vrijwel alle zaken lopen via de telefoon, mail of skype. Ik voorzie in deze behoefte: online arbeidsrecht! Ik breng een eerste orienterend gesprek niet in rekening. Website gemaakt voor online arbeids jurist.

Bekijk Case
Xs2law WordPress website
Broodje WordPress systeem

Broodje WordPress systeem

Broodje Bestellen voor thuis of kantoor? Belegde Broodjes, Ontbijt, High Tea en Traktaties. Bestel online en laat verse Broodjes Bezorgen. Een WordPress systeem gemaakt voor Broodje.nl

Bekijk Case

Ruilen markplaats systeem

Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u zoveel advertenties plaatsen als u maar wilt. Of het nu gaat om het ruilen van een kado, fiets, die ene speciale postzegel, een stripboek, sieraad, speelgoed of misschien wel een (huur)huis. Waar u tegen wilt ruilen, is aan u! Een marktplaats gemaakt voor ruilen.nl, doel was de klant een custom systeem te geven met uitbreid mogelijkheden voor de toekomst.

Bekijk Case
Ruilen markplaats systeem
Kidzzpoint WooCommerce webshop

Kidzzpoint WooCommerce webshop

Kidzzpoint.nl is de webshop voor meiden. Een groot assortiment aan zilvere oorbellen, IBIZA Hairwraps, en andere accessoires. WooCommerce webshop gemaakt voorzien van uniek design.

Bekijk Case

Fishguppy blog systeem

Oude website vernieuwd en geschikt gemaakt voor de mobiel en tablet. Na 10 jaar veel plezier gehad te hebben aan onze oude website is de website helemaal vernieuwd. Wij hebben vanuit een custom PHP systeem alle berichten, reacties en views in WordPress geïmporteerd. Doel van de update: Fishguppy weer de grootste  website van Nederland te maken door de posities in Google mede door deze opzet te verbeteren.

Bekijk Case
Fishguppy blog systeem
Lunch.nl WordPress systeem

Lunch.nl WordPress systeem

Fantastisch WordPress systeem gemaakt voor lunch.nl. Zin om eens lekker te lunchen neem dan eens een kijkje op lunch.nl. Via ons systeem kan je de lekkerste broodjes bestellen. Kijk snel om te zien of jouw woonplaats al beschikbaar is op lunch.nl!

Bekijk Case

Learngorilla e-learning systeem

LearnGorilla is systeem wat is ontwikkeld voor e-learning. We hebben hier koppelingen gemaakt met o.a. Easy Generator. Via dit platform kunnen bedrijven cursussen volgen en wordt hun voortgang bijgehouden.

Bekijk Case
Learngorilla e-learning systeem
Linkbuilding systeem

Linkbuilding systeem

Het linkbuilding systeem is een systeem welke je kan helpen hoger te ranken in Google en je eigen SEO netwerk op te bouwen. Onze software werkt met een proxy script, zodoende is het mogelijk websites weg te zetten op een uniek IP adres en of gebruik te maken van onze WordPress api. Uw SEO netwerk is nu vanuit 1 systeem te beheren.

Bekijk Case

Debugtool website

Voor de Debugtool hebben wij een duidelijk website gemaakt via WordPress. De bezoeker moet op een duidelijk manier geinformeerd worden over de voordelen van onze tool. We hebben ervoor gekozen de website zo clean mogelijk te maken in de huisstijl van onze software.

Bekijk Case
Debugtool website
Debugtool project management systeem

Debugtool project management systeem

Onze software is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die projecten sneller online willen hebben. Onze Debugtool bevat tools welke het mogelijk maakt om precies op het scherm aan te geven waar eventuele fouten zitten en of wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Met de Debugtool verloopt de communitie via 1 kanaal waardoor dingen sneller duidelijk zijn en de tijd naar livegang tot 60% verkort kan worden.

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico