3 Redenen om jouw WordPress website naar een nieuwe host te migreren

WordPress is een populair platform voor het bouwen van websites. Naarmate het aan populariteit heeft gewonnen, hebben ook hosting providers van WordPress sites aan populariteit gewonnen. In dit artikel bespreken we 3 redenen waarom je misschien van host van je site wilt veranderen – of dat nu is vanwege downtime of trage laadtijden of slechte klantenservice.

Laat geen geld op tafel liggen door downtime

Het succes van je bedrijf hangt af van de stabiliteit van de website. Een WordPress hosting dienst met 100% uptime is een manier om te verzekeren dat je geen klanten of inkomsten verliest door downtime. Laat u niet afschepen door de slechte klantenservice van WordPress hosting provider.We hebben allemaal wel eens een slechte dag – maar als uw WordPress host elke dag een slechte dag heeft, kan dit leiden tot langdurige fouten en storingen op uw site. Laat dit niet gebeuren! Als jouw site veel downtime ervaar moet is het het beste om jouw site te verhuizen naar een andere host. Anders zou je jouw klanten en reputatie kunnen verliezen.

Alles op een rijtje:

Beschadig jouw reputatie niet: Gebruikers zijn niet geduldig. Als ze geen toegang tot de website kunnen krijgen wanneer ze dat willen, is dat een ernstig probleem voor elk bedrijf met een online aanwezigheid.

Laat geen geld op tafel liggen: Er zijn veel verkoopkansen die verloren gaan als je website downtime ervaart. Denk aan een webwinkel die de socials in orde hebben maar dan een bezoeker tot een Error 404 pagina leidt… wil je dat? Nee, toch?

SEO Terug Bij Af: Wanneer je website zelfs maar voor een korte periode down gaat, kan dat de zoekmachine rankings schaden waar je hard aan gewerkt hebt om op te bouwen. Dit betekent dat als je site vaak offline gaat, er meer dan genoeg reden is voor Google om hem steeds verder van zijn SERP-ranking te duwen. Dit betekent dat je jouw tijd of geld bent kwijtgeraakt aan dit aspect in jouw bedrijf.

Wanneer de website van een bedrijf plat gaat, kan dat zijn zaken sterk beïnvloeden. Bij het zoeken naar je volgende hosting dienstverlener, moet je er zeker van zijn dat de uptime 100% is.

Kies alleen een host die jou op één zet

Bedenk wat er zou kunnen gebeuren als er niemand was om mee te praten als je hulp nodig had met je webhosting. Je zou niet in staat zijn problemen op te lossen die zich voor deden, wat een negatieve invloed zou hebben op bedrijven als het jouwe omdat technologie zo belangrijk is voor hun bedrijfsvoering.
Het kiezen van de juiste hosting provider is uiterst belangrijk. Ze moeten je oplossingen kunnen bieden voor je ze kiest, zodat er niets mis zal gaan!

Let daarom altijd op het volgende op wanneer je een hosting provider voor WordPress kiest:

Responstijd: De huidige hosting provider doet er te lang over om te reageren, en je oproep om hulp blijft onbeantwoord. Als je tegen een wegversperring op je WordPress site aanloopt, is tijd kostbaar; er is geen excuus om niet te reageren als de host niet snel genoeg antwoordt. Zorg er altijd voor dat je een support team hebt die voor jou klaar staat!
Bug’s en Errors oplossen: Overstappen naar een ander hostingbedrijf is een must als je huidige niet in staat is problemen die zich op je site voordoen snel op te lossen. Je hebt niet alleen snelheid nodig, maar ook een adequate responstijd van het bedrijf dat je kiest!
Stappenplan: Een hosting partner die snel je vragen kan beantwoorden maar je geen praktische stappen geeft om problemen op te lossen is niet behulpzaam. Vraag een potentiële webhost naar hun aanpak als je tijdens het beheren van een website tegen technische moeilijkheden aanloopt, en zorg ervoor dat die haalbaar is voor het soort bedrijfswebsite dat je wilt hosten. Een kwaliteits hosting provider zal je verschillende soorten ondersteuning bieden, zoals een ticketsysteem, live chat en e-mail. Het hebben van meerdere opties is van cruciaal belang om ernstige problemen snel op te lossen.

We zijn allemaal ongeduldig… toch?

Websites met een trage laadtijd kunnen resulteren in verloren inkomsten voor online bedrijven. Elke seconde die verstrijkt zonder dat een klant soepel kan winkelen op Amazon haar website kan Amazon maar liefst $1.600.000 per jaar kosten! De laadtijd van je website is van vitaal belang voor het succes van je bedrijf. Of je nu inhoud produceert of producten op je website verkoopt, een snelle gegevens ontvangst kan het verschil maken tussen nieuwe klanten winnen of ze aan concurrenten verliezen! Als je er zeker van wilt zijn dat je WordPress website op zijn hoogste niveau presteert, overweeg dan een sterke hosting provider te gebruiken. Die niet alleen een betrouwbare infrastructuur met SSD’s biedt, maar ook een team experts heeft die jou kunnen helpen met het verhuizen van jouw website. Snelheid is dus een van de belangrijkste kenmerken om te overwegen bij het kiezen van een WordPress hosting dienst, omdat het direct correleert met gebruikerservaring en SEO. Robuuste providers gebruiken VPS netwerken of cloud diensten, waarmee ze elke klant speciale middelen kunnen geven voor superieure snelheid, wat resulteert in sneller ladende pagina’s en databases. Als de infrastructuur voor optimale snelheid is ingesteld, moeten ze ook extra moeite doen om de prestaties van je website te optimaliseren! Een krachtige host biedt je een verscheidenheid aan caching tools om de prestaties van je website te optimaliseren. Deze plugins kunnen worden toegepast voor statische bestanden en databases, waardoor de server minder belast wordt en sneller is dan ooit tevoren.

Hoe kies ik de juiste hosting partner?

WordPress is een populair platform voor het bouwen van websites, maar WordPress hosting kan een uitdaging zijn. Overschakelen naar een andere host kan niet alleen de prestaties van jouw WordPress site verbeteren, het kan ook resulteren in meer klanten en minder downtime! Een goede WordPress hosting provider zal jou verschillende soorten ondersteuning bieden, zoals live chat of e-mail. Je wilt iemand die er voor je is als er iets misgaat – dat omvat de mensen in hun team ook! Zorg ervoor dat ze een soort van stappenplan, zodat als er een fout gebeurt, ze weten hoe het snel op te lossen met een minimale onderbreking van de prestaties van jouw website. Wanneer je een WordPress Host Provider kiest, zorg er dan voor dat snelheid een van de belangrijkste kenmerken is, want zonder snelheid ervaren gebruikers fouten en haperingen op jouw site, waardoor ze afzien van het doen van aankopen.

Aanbevolen voor jou