Web applicaties

Freelance Laravel programmeur inhuren?

Een betrouwbare freelance Laravel programmeur inhuren? SRIservices is gespecialiseerd in het bouwen van web applicaties en in PHP frameworks zoals Laravel .

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in systeembouw o.a. administratieve systemen, facturatie systemen, markplaatsen, communities en meer.

Wij hebben een duidelijke werkwijze welke nodig is bij het uitvoeren van grote projecten. Onze meeste Laravel projecten hebben een looptijd van 1 jaar en meer voornamelijk voor klanten uit Nederland en België.

Laravel is echter niet het enige PHP framework waarmee wij werken. Wij hebben ook ervaring met o.a. Yii framework, Codeigniter framework en October CMS wat gebaseerd is op Laravel.

Echter hebben wij de laatste 4 jaar voornamelijk met Laravel gewerkt, maar mocht u dus als klant andere wensen hebben is dit zeker bespreekbaar.

Over mijn bedrijf

SRIservices is gevestigd in Mexico, dit kan voor sommige mensen een belemmering zijn voor het inhuren van een freelance Laravel programmeur, echter heeft México ook een hoop voordelen.

Zo kunt u bij ons een senior freelance Laravel programmeur inhuren vanaf 22-25 euro per uur en heeft u een Nederlands aanspreekpunt.

We zijn een betrouwbare outsourcing partij welke hoge kwaliteit programmeer werk aflevert  gericht op performance, veiligheid en succes alles tegen een betaalbaar tarief.

Een Freelance Laravel PHP programmeur inhuren, hoe werkt dat nou precies?

Wanneer u freelance Laravel PHP programmeur gaat inhuren voor een grote webapplicatie , is het van belang dat u hiervoor een bekwame en betrouwbare partij inhuurt.  Een grote webapplicatie kost immers een hoop geld. Het enige wat ik kan zeggen dat ik nog nooit iets beloofd heb wat ik niet heb kunnen waar maken.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel en ik kan u zonder probleem voorzien van referenties van tevreden klanten.

Mijn bedrijf is in 6 jaar tijd van 1 persoon uitgegroeid tot 8 personen, en dit behaal je niet als je er niks van bakt!

Voor systeembouw heb ik een vaste werkwijze , intake gesprek , beoordeling opdracht, bij akkoord , ontwikkelingsplan,  database opzet, installatie framework. Hierna kan alles 1 voor 1 uitwerken van onderdelen aan de hand van sprints.

Bij een grote opdracht zal ik vooraf met een indicatie komen van de ontwikkelingstijd en de verwachten kosten. Aan de hand van sprints kan er al snel gezien worden of het project voor of achter op schema ligt. Dankzij onze ervaring kunnen wij u een vrij nauwkeurige kosten indicatie geven.

U kunt mij ook inhuren als freelance Laravel programmeur voor minder grote opdrachten. Voor middelgrote systemen heb ik ook andere opties die interessant zijn, één van die opties is October CMS, wat gebaseerd is op Laravel.

Voor middelgrote , kleinere systemen is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken, zolang alle functionaliteiten duidelijk zijn.

Tot slot heeft u een leuke opdracht liggen en wilt u daar een betrouwbare freelance programmeur voor inhuren aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met mij op via contact op de website.

Ik maak graag even kennis via Whatsapp of Skype om het systeem met u door te nemen!

Contact Email / Skype

Meestal vind er eerst contact plaats via de e-mail. Wanneer u mij voor een opdracht wilt inhuren, kunt u het beste mij eerst een e-mail sturen. Hierna kan er een afspraak via Skype gemaakt worden voor een intake gesprek. De klant verteld iets over het systeem / website en wat hij met het systeem / website wilt bereiken.

Plan van aanpak

Eerst bepalen wij de functionaliteiten die nodig zijn voor het systeem, aan de hand van document wat ik aangeleverd krijg ga ik de functionaliteiten bepalen. Zodra dit duidelijk is ga ik de functionaliteiten verder uitwerken, er worden bijvoorbeeld mockups gemaakt, dit kan aan de hand balsemiq mockups . Zodra wij alle schermen verzameld hebben, maken wij een opzet voor de database mysql workbench . De database word op deze manier visual in beeld gebracht wat het ontwikkelen makkelijker maakt.

Het juiste framework

Voor de grotere systemen kiezen wij meestal voor Laravel. Laravel is momenteel het beste PHP framework wat er op de markt is, echter heeft dit systeem een grotere installatie tijd, voordat er aan het programmeren begonnen kan worden. Aanvankelijk van de grote systeem kunnen wij er soms voor kiezen om een andere framework te gebruiken waar je dit nadeel niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan Codeigniter. Mocht de klant zelf een voorkeur hebben voor een framework is het ook mogelijk de klant voorkeur te gebruiken. Bijv. Yii2 om maar eens iets te noemen.

Facturatie en tarieven

Vaste prijzen zijn alleen maar van toepassing als het een klein systeem betreft, voor grotere systemen werken wij met een uurtarief.Facturatie vind plaats aan het einde van de iedere maand.

Voor grote systemen hanteer ik altijd een prijs per uur, omdat de ervaring leert dat het onmogelijk is om van te voren aan te geven hoeveel tijd iets kost om te maken en er altijd in een later stadium nog functionaliteiten bijkomen en of veranderen.

Aan het einde van iedere maand ontvangt u van ons een factuur en een uren overzicht. Hierdoor kunt u precies zien wat er gedaan is en waar de uren aan besteed zijn. Deze factuur dient 10 dagen na ontvangst betaald te worden en anders binnen de maand. De facturen die naar Nederland worden verstuurd vallen overigens onder het 0% tarief, omdat het een export dienst betreft.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat ik zoal gemaakt heb als freelance php programmeur, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Beste business events

Bekijk Case

Baby vandaag

Bekijk Case

Callcare

Bekijk Case

Clearinghouse

Bekijk Case

Elegance

Bekijk Case

Kleine vriendjes

Bekijk Case

Getfollows.org

Bekijk Case

Interswitch

Bekijk Case

IP Metro

Bekijk Case

IP Metro Connect

Bekijk Case

Sloop Auto

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft voor het inhuren van deze freelance php programmeur . Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico

Onze klanten waarderen ons met een: 9.6 uit 10 van in totaal 114 beoordelingen