Ons Werk

Buro Van Oranje

Voor Buro van Oranje een WordPress evenementen website gemaakt. Deze website was ter vervanging van hun huidige website, omdat deze niet meer voldeed aan de hedendaagse standaard.

Bekijk Case
Buro Van Oranje
ML Interieurbouw

ML Interieurbouw

Voor ML Interbouw een bedrijfs website gebouwd. Wij hebben deze website opgeleverd met als doel om op een duidelijk manier hun diensten te tonen, waarbij de huisstijl van ML Interieurbouw is aangehouden.

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Voor een sloepenverhuur bedrijf een WordPress / Woocommerce systeem gebouwd. Voor deze website hebben wij Woocommerce om gebouwd naar een geavanceerd boekingssysteem in combinatie met een bedrijfswebsite, hierbij is rekening gehouden met de positie voor de zoekmachine.

Bekijk Case
Sloepenverhuur

Sloop Auto

WordPress websites m.b.t. sloop auto’s gemaakt. Deze website is 1 van de 3 websites die afgeleverd zijn. Klant was opzoek naar een nieuwe uitstraling voor zijn content websites en een betere positie in google.

Bekijk Case

Beste business events

In opdracht van imoodcompany.nl de website van De Bestebusinessevents gemaakt. BesteBusinessEvents.nl selecteert en verzamelt de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland en publiceert deze op één plek. U vindt hier een zorgvuldig geselecteerd en betrouwbaar overzicht van inhoudelijke zakelijke evenementen, seminars, workshops en masterclasses.

Bekijk Case

Baby vandaag

WordPress website gebouwd voor babyvandaag.nl in opdracht van imood.nl. Babyvandaag is een content website waar uw de beste tips / informatie kunt vinden over baby’s en alles wat daar bij komt kijken. Website is volledige responsive en voldoet aan hedendaagse techniek.

Bekijk Case

IP Metro

Bedrijfspagina van IP metro vernieuwd. Website voorzien van moderne look en gebruiksvriendelijker content management systeem (WordPress). Website voldoet aan de hedendaagse technieken en is volledig responsive.

Bekijk Case

Callcare

In opdracht van imoodcompany.nl de website van Callcare gemaakt. Met een glimlach nemen wij uw telefoontjes aan. Dat ziet de beller niet, maar die merkt het wel aan de stem van onze medewerkers. Daarmee is het eerste contact, dus die belangrijke eerste indruk van uw bedrijf of organisatie positief.

Bekijk Case

Elegance

In opdracht van imood.nl de website van elegance.nl vernieuwd. Website voorzien van moderne look en een gebruikersvriendelijk content management systeem (WordPress). Website voldoet aan de hedendaagse techniek en is volledig responsive. Elegance is de eerste en stijlvolste glossy van Nederland.

Bekijk Case

Getfollows.org

Dit systeem maakt gebruikt van de Tumblr api en helpt Tumblr gebruikers om meer volgers voor hun blog te verkrijgen.

Bekijk Case

Clearinghouse

The IP Metro Clearinghouse provides Registries (i.e. applicants / operators of a Top-Level Domain such as .gent, .amsterdam, .paris, .vlaanderen, .brussels, etcetera) the opportunity to organize additional Sunrise Phases before opening up their namespace to the general audience.

Bekijk Case

Interswitch

In opdracht van imoodcompany.nl de website van interswitch gemaakt. Interswitch waarborgt sinds 1980 de telefonische bereikbaarheid voor tal van organisaties en instellingen.

Bekijk Case

Kleine vriendjes

In opdracht van imoodcompany.nl de website van Kleine vriendjes gemaakt.Persoonlijk is ons sleutelwoord. Niet alleen omdat onze naamcadeautjes natuurlijk heel persoonlijk zijn maar ook omdat we het belangrijk vinden dat we jullie al onze aandacht geven.

Bekijk Case

IP Metro Connect

Brand Ambassadors are the heartbeat of social media communities. They are the closest thing to having an actual external marketing team. Identify and interact with your influencers by using Connect. Don’t waste valuable time on thousands of irrelevant mentions. Our sentiment analysis engine will pre-qualify your messages, so you can focus on what really matters.

Bekijk Case

Fishguppy.nl

Oude website vernieuwd en geschikt gemaakt voor de mobiel en tablet. Na 10 jaar veel plezier gehad te hebben aan onze oude website is de website helemaal vernieuwd. Wij hebben vanuit een custom PHP systeem alle berichten, reacties en views in WordPress geïmporteerd. Website is enthousiast ontvangen door de harde kern van Fishguppy. Fishguppy is mijn hobby website, die ik samen met nog iemand run (mr.Fishguppy himself). Doel van de update: Fishguppy weer de grootste  website van Nederland te maken door de posities in Google mede door deze opzet te verbeteren.

Bekijk Case

Lunch.nl

Fantastisch WordPress systeem gemaakt voor lunch.nl. Zin om eens lekker te lunchen neem dan eens een kijkje op lunch.nl. Via ons systeem kan je de lekkerste broodjes bestellen. Kijk snel om te zien of jouw woonplaats al beschikbaar is op lunch.nl!

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico