Over Ons

De kern van SRIservices México bestaat uit 3 specialisten, een Full Stack Programmeur / Backend programmeur, UX/Visual Designer en een Frontend Specialist samen met meer dan 20 jaar ervaring! Verder hebben wij nog 2 programmeurs (senior full stack / Android / iOS en een junior WordPress programmeur) en tekst schrijvers in dienst , dus in totaal 6 werknemers.

Doordat wij op ieder vlak een specialist in dienst hebben, zijn wij in staat uw te voorzien van hoge kwaliteit (efficiënt en veilig) programmeerwerk met een meerwaarde gericht op performance en succes! SRIservices is een Nederlands bedrijf gevestigd in México, zodoende zijn wij in staat u de diensten tegen een voordelig tarief te leveren!

Op het moment run ik alweer +5 jaar mijn eigen business hier in México en ik heb voor mijzelf en voor mijn klanten een zeer effectieve werk methode ontwikkeld, waarbij de afstand geen rol speelt! Verdere uitleg vindt u hier.

Uitstekende kwaliteit

Hoge kwaliteit (efficiënt en veilig) programmeer werk, daar worden wij blij van! Wij onderscheiden ons omdat wij op ieder gebied een specialist in huis hebben. Wij hebben een passie voor ons beroep en leveren uitstekende kwaliteit (efficiënt en veilig) programmeer werk. Mogen wij u eens met een verrassend concept blij maken? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om uw bedrijf van een extra impuls te voorzien. Uw succes is ons succes!

Paul de Zwaan
Paul de Zwaan

CEO & Full Stack Programmeur

Cristóbal Castillo
Cristóbal Castillo

Full Stack - Android & iOS Programmeur

Vragen of

een zakelijk voorstel?

heeft u een vraag en of zakelijk voorstel? Neem vrijblijvend contact met mij op via skype of via de mail, u krijgt van mij dezelfde dag nog een passend antwoord op uw vraag!

Contacteer ons

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft voor het inhuren van deze freelance php programmeur . Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico

Onze klanten waarderen ons met een: 9.6 uit 10 van in totaal 114 beoordelingen