Visual design & Branding development

Onze designs dragen bij aan het succes van uw merk / onderneming. (Branding development) Wij zijn erg gedreven en ervaren in ons werk. Wij zullen uw merk / onderneming de uitstraling geven die het verdiend. Aan de hand van onze speciale briefing zullen wij met kernvragen het doel en de middelen in beeld brengen. Aan de hand daarvan gaan wij een design uitdenken, welke gericht zal zijn op conversie en resultaat. Wij houden hierbij ook rekening met mobiel, omdat in dit mobiele tijdperk de mobiel steeds meer belangrijk aan het worden is als het gaat om conversies. Via onderzoek is het ook mogelijk uw design in de toekomst door te ontwikkelen. Wij maken hierbij gebruik van speciale software. U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe huisstijl, logo ontwerp, brochure werk en of een nieuw design voor uw website.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven.

Prijzen voor design:

Homepage design: 110 euro
Styling pagina: 120 euro
Extra pagina: 45 euro
Logo werk: 75 euro
Huisstijl: 150 euro
Visitekaartjes: 35 euro

(0% btw - dienst buiten de E.U.)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Wij maken gebruik van Invision om onze designs aan de klant te tonen. Op iedere design geldt een 2-tal rondens aan wijzigingen. Via dit programma kan de klant aangeven wat er precies veranderd moet worden aan het design.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij als freelance PHP programmeur vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat we zoal gemaakt hebben, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

Cloudnota facturatie systeem

Bekijk Case

Educatioo e-learning systeem

Bekijk Case

Antosbouw WooCommerce webshop

Bekijk Case

Sprangbv WooCommerce webshop

Bekijk Case

Burovanoranje WordPress website

Bekijk Case

Xs2law WordPress website

Bekijk Case

Antondegruyl WordPress website

Bekijk Case

Reviewexperts WordPress systeem

Bekijk Case

Broodje WordPress systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere WordPress website

Bekijk Case

Kidzzpoint WooCommerce webshop

Bekijk Case

Bosscher WooCommerce webshop

Bekijk Case

Lunch.nl WordPress systeem

Bekijk Case

Learngorilla e-learning systeem

Bekijk Case

Debugtool project management systeem

Bekijk Case

Debugtool website

Bekijk Case

Fishguppy blog systeem

Bekijk Case

Linkbuilding systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico