Visual design & Branding development

Onze designs dragen bij aan het succes van uw merk / onderneming. (Branding development) Wij zijn erg gedreven en ervaren in ons werk. Wij zullen uw merk / onderneming de uitstraling geven die het verdiend. Aan de hand van onze speciale briefing zullen wij met kernvragen het doel en de middelen in beeld brengen. Aan de hand daarvan gaan wij een design uitdenken, welke gericht zal zijn op conversie en resultaat. Wij houden hierbij ook rekening met mobiel, omdat in dit mobiele tijdperk de mobiel steeds meer belangrijk aan het worden is als het gaat om conversies. Via onderzoek is het ook mogelijk uw design in de toekomst door te ontwikkelen. Wij maken hierbij gebruik van speciale software. U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuwe huisstijl, logo ontwerp, brochure werk en of een nieuw design voor uw website.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven.

Prijzen voor design:

Homepage design: 110 euro
Styling pagina: 120 euro
Extra pagina: 45 euro
Logo werk: 75 euro
Huisstijl: 150 euro
Visitekaartjes: 35 euro

(0% btw - dienst buiten de E.U.)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Wij maken gebruik van Invision om onze designs aan de klant te tonen. Op iedere design geldt een 2-tal rondens aan wijzigingen. Via dit programma kan de klant aangeven wat er precies veranderd moet worden aan het design.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat ik zoal gemaakt heb als freelance php programmeur, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Beste business events

Bekijk Case

Baby vandaag

Bekijk Case

Callcare

Bekijk Case

Clearinghouse

Bekijk Case

Elegance

Bekijk Case

Kleine vriendjes

Bekijk Case

Getfollows.org

Bekijk Case

Interswitch

Bekijk Case

IP Metro

Bekijk Case

IP Metro Connect

Bekijk Case

Sloop Auto

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft voor het inhuren van deze freelance php programmeur . Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico

Onze klanten waarderen ons met een: 9.6 uit 10 van in totaal 114 beoordelingen