Woocommerce development bureau inhuren

Woocommerce webshop laten maken

Wilt u een WordPress webshop laten bouwen en bent u opzoek naar een WordPress specialist. Onze programmeurs hebben ruim 10 jaar ervaring.

Onze werkwijze

Bij ons begint een webshop altijd met een design briefing. Wanneer u een webshop wilt laten maken is het belangrijk te beginnen met een kraakhelder design.

De eerste indruk is belangrijk! Een bezoeker neemt een beslissing om op een website te blijven in slechts enkele seconden, een mooi en goed design helpt hierbij. Wij beschikken over uitstekende frontend programmeurs en idem designers!

Waar moet u opletten als u een webshop laat bouwen?

Wanneer u een webshop wilt laten maken is het belangrijk dat u hiervoor een ervaren webdevelopement bureau gaat inhuren! Veel bedrijven die zich zogenaamd als specialist aanbieden, maken gebruik van builders zoals Divi of andere builders.

Deze builders brengen veiligheid risico’s met zich mee en kunnen ook problemen geven bij het updaten van uw webshop! Wij raden dit dan ook af bij al van onze klanten, ook vanwege een trage laadtijd!

Het is slimmer om iets meer te betalen, dan iets te laten maken wat misschien over 1 jaar al uit elkaar valt! U kunt dat weer opnieuw beginnen en alsnog de hoofdprijs betalen!

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring!

Wij maken per jaar wel rond de 40 á 50 boekingsystemen / Woocommerce webshops. Onze webshops – systemen worden gebouwd op een custom thema, welke bij iedere opdracht weer uitgebreid word. Al onze webshops laden snel in en geven geen problemen met updaten en zijn volledig veilig.

Bijkomend voordeel is dat wij tegen een lage prijs, bij ons kunt u al een Woocommerce webshop laten maken vanaf 650 euro, een hoop extra krijgt. Denk aan bijvoorbeeld filters voor prijs , caterogie of iets dergelijks!

Wij leveren kwaliteit tegen een zeer gunstig tarief, wij werken o.a. met Bootstrap 4 eigen thema en de laatste technieken op web development gebied. Het voordeel is niet alleen dat de webshop veilig en snel is maar het zal ook nog eens goed gevonden gaat worden in Google.

Wij kunnen u tevens helpen met het beter vindbaar maken in Google of van andere adviezen voorzien! Denk aan campagnes opzetten via sociaal media en of email marketing!

Is de afstand geen probleem? No cure no pay

SRIservices is een Nederlands bedrijf gevestigd in Mexico. Wij werken door heel Nederland voor voornamelijk resellers en particulieren, dus al zoekt u naar een webshop – website bouwer in Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Breda , Roosendaal , Zwolle , Arnhem , Maastricht , Eindhoven of Venlo dan is dit absoluut geen probleem.

Wij werken vanuit een vaste structuur en zijn bereikbaar via de email, Skype en Whatsapp en we zijn absoluut een betrouwbare partner om een Woocommerce webshop te laten maken! No cure no pay!

Dus heeft u een mooie opdracht, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via contact.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een custom webshop inclusief uniek design vanaf 850 Euro. (0% btw - dienst buiten de E.U.) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design goedgekeurd is kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. De klant krijgt rustig de tijd om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het doorontwikkelen van de website.

Woocommerce Thema's

Wanner je begint met de bouw van een nieuwe webshop kan je kiezen uit wel 100 verschillende designs en meer, bijvoorbeeld op themeforrest.

Maar wat is nou een verstandig keuze, kiezen voor een standaard design of iets op maat laten maken? Wat zijn de kosten van uw webshop?

Een verstandige keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe groot is uw budget is waarschijnlijk de belangrijkste in dit verhaal.

De thema’s die je vindt op themeforrest zien er prachtig uit, maar zijn ze ook echt goedkoper en zoveel beter?

Ik kan hier heel kort over wezen, nee dit is helaas niet het geval!

Één van de nadelen is dat je toch zelf onderdeel voor onderdeel moet samenstellen. Mijn mening is dat wanneer u een webshop laat bouwen deze keuze al snel afvalt.

De belangrijkste redenen zijn:

– problemen bij updaten;
– een webshop instellen naar hoe u het wilt hebben, zal ongeveer net zolang duren als een WordPress webshop custom laat maken;
– veiligheid, de code is vrij toegankelijk;
– webshops zijn soms traag wat NIET gunstig is voor Google.

 

De juiste werkwijze en kosten

Wat mij betreft blijven er 2 keuze’s over, gebruik maken van een builder zoals DIVI of helemaal op maat.

Veel Nederlandse bedrijven zullen u optie 1 aanbieden. Ze zullen u een custom design geven en deze maken met bijvoorbeeld een Divi builder. Op zich wanneer u geen groot budget heeft, is dit geen slechte keuze. De reden dat Nederlandse bedrijven dit aanbieden is omdat ze een scherp tarief willen aanbieden.

Bij ons kost optie 1 ongeveer 450 euro. U heeft hier voor een design op maat en een webshop gemaakt met DIVI.

Even ter vergelijking Nederlandse bedrijven zullen u hiervoor al snel tussen de 880 – 1200 euro voor vragen, waarbij de kwaliteit absoluut gelijk zal zijn en in sommige gevallen zelfs minder. Wij hebben een hoop ervaring in het bouwen van webshops, en zijn absoluut expert in Woocommerce en WordPress!

Voor deze keuze is het toch wel aan te raden om een onderhoudscontract te nemen.

Een onderhouds contract houdt in:

– regelmatig een backup van de bestanden;
– het actueel houden van de plugins;
– en het oplossen van bugs als deze ontstaan tijdens het bijwerken van de plugins.

Tevens is voor deze keuze ook een goeie hosting aan te raden, dit nodig om uw Woocommerce webshop snel te houden.

De laatste keuze die ik eigenlijk aan iedereen wilt aanraden is om een webshop op maat te laten maken. Bij ons is het mogelijk om al vanaf 660 euro een Woocommerce webshop op maat te maken!

Op maat houdt in dat de template door ons is ontwikkeld en er geen gebruik word gemaakt van een builder. Met ACF plugin zullen wij de gehele webshop in secties op delen. Deze zijn voor de klant erg makkelijk aan te passen.

Wanneer wij u de webshop leveren, zal deze snel, veilig, makkelijk in gebruik en makkelijk bij te werken zijn. U zal dus in staat zijn om op een makkelijke manier de webshop zelf te onderhouden.

Wij gebruiken alleen maar goed onderhouden plugins die vrijwel nooit problemen geven en ook geen veiligheid risico’s met zich meebrengen! Tot slot wij hebben uitstekende designers in dienst welke u website van een kraakhelder design zal voorzien. Bij ons is uw webshop absoluut in veilige handen!


Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat we zoal gemaakt hebben, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Beste business events

Bekijk Case

Baby vandaag

Bekijk Case

Callcare

Bekijk Case

Clearinghouse

Bekijk Case

Elegance

Bekijk Case

Kleine vriendjes

Bekijk Case

Getfollows.org

Bekijk Case

Interswitch

Bekijk Case

IP Metro

Bekijk Case

IP Metro Connect

Bekijk Case

Sloop Auto

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico