Woocommerce development bureau inhuren

Woocommerce webshop laten maken?

Opzoek naar een nieuwe webshop, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn specialist in WordPress en WooCommerce en hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan klaar om u te begeleiden van concept naar online.

Ons stappenplan

Bij ons begint een webshop altijd met een design briefing. Wanneer u een WooCommerce webshop wilt laten maken is het belangrijk te beginnen met een kraakhelder design.

Een eerste indruk is belangrijk. Een bezoeker neemt een beslissing om op een website te blijven in slechts enkele seconden. Een helder design zal zorgen voor een hogere conversie van de webshop. Ons team bestaat uit ervaren frontend specialisten en idem designers die u hierbij zullen bijstaan.

Waar moet u opletten?

Wanneer u een webshop wilt laten maken is het belangrijk dat u hiervoor een ervaren webdevelopement bureau inschakeld! Veel bedrijven die zich als “specialist” aanbieden maken gebruik van builders.

Deze builders brengen veiligheid risico’s met zich mee en kunnen ook problemen geven bij het updaten van uw webshop! Laadtijd e.d. kan ook een probleem zijn voor het verkrijgen van een hogere positie in Google. Om deze redenen raden wij het gebruik van builders af.

Het is slimmer om iets meer te betalen, dan iets te laten maken wat misschien over 1 jaar al uit elkaar valt! U kunt dan weer opnieuw beginnen en alsnog de hoofdprijs betalen!

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring!

Wij maken per jaar wel rond de 40 á 50 boekingsystemen / Woocommerce webshops. Onze webshops – systemen worden gebouwd op een custom thema. Onze webshops laden snel en geven geen problemen met updaten en zijn volledig veilig.

Bijkomend voordeel is dat we met een gunstig tarief werken. Bij ons kunt u al een Woocommerce webshop laten maken vanaf 650 euro en zult u tevens een hoop extra krijgen. Denk aan bijvoorbeeld filters voor prijs , caterogie of iets dergelijks!

Wij leveren kwaliteit tegen een zeer gunstig tarief, wij werken o.a. met een op Bootstrap 5 gebaseerd eigen thema. Het voordeel is niet alleen dat de webshop veilig en snel is maar het zal ook nog eens goed gevonden gaat worden in Google.

Wij kunnen u tevens helpen met het beter vindbaar maken in Google of van andere adviezen voorzien! Denk aan campagnes opzetten via sociaal media en of email marketing!

Is de afstand geen probleem? No cure no pay

SRIservices is een Nederlands bedrijf gevestigd in Mexico. Wij werken door heel Nederland voor voornamelijk resellers en particulieren, dus al zoekt u naar een webshop – website bouwer in Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Breda , Roosendaal , Zwolle , Arnhem , Maastricht , Eindhoven of Venlo dan is dit absoluut geen probleem.

Wij werken vanuit een vaste structuur en zijn bereikbaar via de email, Skype en Whatsapp en we zijn absoluut een betrouwbare partner om een Woocommerce webshop te laten maken! No cure no pay!

Dus heeft u een mooie opdracht, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via contact.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een custom webshop inclusief uniek design vanaf 850 Euro. (0% btw - dienst buiten de E.U.) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design goedgekeurd is kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. De klant krijgt rustig de tijd om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het doorontwikkelen van de website.

Woocommerce Thema's

Wanner je begint met de bouw van een nieuwe webshop kan je kiezen uit wel 100 verschillende designs en meer, bijvoorbeeld op themeforrest.

Maar wat is nou een verstandig keuze, kiezen voor een standaard design of iets op maat laten maken? Wat zijn de kosten van uw webshop?

Een verstandige keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe groot is uw budget is waarschijnlijk de belangrijkste in dit verhaal.

De thema’s die je vindt op themeforrest zien er prachtig uit, maar zijn ze ook echt goedkoper en zoveel beter?

Ik kan hier heel kort over wezen, nee dit is helaas niet het geval!

Één van de nadelen is dat je toch zelf onderdeel voor onderdeel moet samenstellen. Mijn mening is dat wanneer u een webshop laat bouwen deze keuze al snel afvalt.

De belangrijkste redenen zijn:

 • problemen bij updaten;
 • een webshop instellen naar hoe u het wilt hebben, zal ongeveer net zolang duren als een WordPress webshop custom laat maken;
 • veiligheid, de code is vrij toegankelijk;
 • webshops zijn soms traag wat NIET gunstig is voor Google.

 

De juiste werkwijze en kosten

Wat mij betreft blijven er 2 keuze’s over, gebruik maken van een builder zoals DIVI of helemaal op maat.

Veel Nederlandse bedrijven zullen u optie 1 aanbieden. Ze zullen u een custom design geven en deze maken met bijvoorbeeld een Divi builder. Op zich wanneer u geen groot budget heeft, is dit geen slechte keuze. De reden dat Nederlandse bedrijven dit aanbieden is omdat ze een scherp tarief willen aanbieden.

Bij ons kost optie 1 ongeveer 450 euro. U heeft hier voor een design op maat en een webshop gemaakt met DIVI.

Even ter vergelijking Nederlandse bedrijven zullen u hiervoor al snel tussen de 880 – 1200 euro voor vragen, waarbij de kwaliteit absoluut gelijk zal zijn en in sommige gevallen zelfs minder. Wij hebben een hoop ervaring in het bouwen van webshops, en zijn absoluut expert in Woocommerce en WordPress!

Voor deze keuze is het toch wel aan te raden om een onderhoudscontract te nemen.

Een onderhouds contract houdt in:

 • regelmatig een backup van de bestanden;
 • het actueel houden van de plugins;
 • en het oplossen van bugs als deze ontstaan tijdens het bijwerken van de plugins.

Tevens is voor deze keuze ook een goeie hosting aan te raden, dit nodig om uw Woocommerce webshop snel te houden.

De laatste keuze die ik eigenlijk aan iedereen wilt aanraden is om een webshop op maat te laten maken. Bij ons is het mogelijk om al vanaf 660 euro een Woocommerce webshop op maat te maken!

Op maat houdt in dat de template door ons is ontwikkeld en er geen gebruik word gemaakt van een builder. Met ACF plugin zullen wij de gehele webshop in secties op delen. Deze zijn voor de klant erg makkelijk aan te passen.

Wanneer wij u de webshop leveren, zal deze snel, veilig, makkelijk in gebruik en makkelijk bij te werken zijn. U zal dus in staat zijn om op een makkelijke manier de webshop zelf te onderhouden.

Wij gebruiken alleen maar goed onderhouden plugins die vrijwel nooit problemen geven en ook geen veiligheid risico’s met zich meebrengen! Tot slot wij hebben uitstekende designers in dienst welke u website van een kraakhelder design zal voorzien. Bij ons is uw webshop absoluut in veilige handen!

Hoeveel producten kan een Woocommerce webshop aan?

Voor veel ondernemers is dit een belangrijke vraag natuurlijk! Je leest vaak op internet dat wanneer je veel producten heb, je beter voor een pakket als Magento kan kiezen wanneer u een webshop wilt laten maken.

Maar is dit ook werkelijk zo? Als je op de website van WooCommerce kijkt word werkelijk gezegd  “The sky is the limit” , en wij kunnen dit bevestigen.

Voordelen van WooCommerce is sowieso het gebruikers gemak van het c.m.s. van WordPress en de vindbaarheid in Google door het geweldige blog systeem van WordPress. WordPress is momenteel zover dat je ook gebruik kan maken van krachtige caching modules waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn!

Een goed voorbeeld is Redis object caching. Dit heeft als voordeel dat wanneer u veel bezoekers op uw website heeft uw queries niet over belast raken en de resources van uw hosting dus beperkt blijven.

Nu terugkomend op de vraag hoeveel producten een WooCommerce webshop kan hebben? Ik denk dat het juist is om te zeggen dat wanneer u een goede hosting en configuratie heeft u met 1.000.000 producten nog een snelle WooCommerce webshop kan hebben!

Belangrijke dingen om op te letten:

 • een deskundige partij , custom code, goede caching,
 • een snelle hosting;

Sommige webshop kunnen langzaam zijn met slechts 500 producten en sommige zijn razendsnel met 5000+ producten. Veel zal afhangen hoe uw webshop gemaakt is en waar het gehost word!

Extensies WooCommerce

Een groot voordeel van een Woocommerce webshop laten maken zijn de grote hoeveelheid aan extensies en plugins die voor WooCommerce beschikbaar zijn.

Hiermee kunt u in korte tijd een hoop functionaliteiten aan uw webshop toevoegen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

Denk bijvoorbeeld aan product filtering met caching, factuur en pakbonnen extensie, extensies voor verzending, gebundelde producten, extensies voor affiliates, nieuwsbrief module ect.

Deze extensies zullen u helpen in het ontwikkel proces van uw webshop.

Waar moet u op letten?

In de plugin directorie van WordPress kunt u zoeken naar extensies. Sommige zijn gratis , sommige betaald.

Het is altijd goed om te controleren of de extensies compitable zijn met de laatste versie van WooCommerce en goed onderhouden worden.

In de plugin directory kunt u ook de beoordeling controleren en tevens kunt u zien hoeveel mensen gebruikmaken van de extensie.

Wanneer u een plugin en of extensie aanschaft is het misschien verstandig om deze plugin aan te schaffen via de officiële pagina van WooCommerce.

Op deze manier is de kwaliteit gewaarborgd. Andere dingen waar u op kunt letten zijn:

 • is er een developer licentie aanwezig;
 • eenmalige aanschaf of terugkerende kosten per jaar.

Hierbij een overzicht van goede en handige extensies:

Search & Filter – handige plugin voor het filteren van producten. Filtering ondersteunt een caching module waardoor alles vloeiend filtert.

Deze plugin heeft een jaarlijkse betaling en een developement licentie is mogelijk.

Product Bundles – plugin om producten te bundelen om de product value te verhogen wat handig kan zijn bij het winstgevend maken van betaalde advertenties.

Deze plugin wordt aangeboden via de officiële WooCommerce website en moet jaarlijks betaald worden.

Affiliate For WooCommerce – wanneer je je verkopen een extra boost wilt geven kan dit een zeer handige extensie zien.

Met deze extensie is het mogelijk voor andere mensen je producten te verkopen en hun een beloning te geven per product wat via hun verkocht word.

Deze plugin wordt aangeboden via de officiële WooCommerce website en moet jaarlijks betaald worden.

PDF Invoices & Packing Slips for WooCommerce – gratis plugin die facturen en pakbonnen mogelijk maakt voor uw webshop.

Zoals u kunt zien zijn er een hoop extensies voor WooCommerce beschikbaar wat WooCommerce de perfecte keuze maakt voor uw nieuwe webshop. Wilt u een webshop laten maken, neem dat contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

WooCommerce koppeling voor boekhoud programma's

Een veel voorkomende vraag wanneer mensen een WooCommerce webshop willen laten maken is of er een koppeling mogelijk is met hun boekhoudsysteem. Gelukkig is WooCommerce erg flexibel en is dit veelal mogelijk. Het hangt echter wel af welk boekhoud programma gekoppeld moet worden en wat gekoppeld moet worden.

Hieronder zullen wij het een en ander toelichten:

Er zijn meestal 2 verschillende koppelingen:

 • financiële koppelingen: wanneer er een aankoop gedaan word deze wordt verwerkt in de administratie en de facturen synchroon lopen met de administratie;
 • logistieke koppelingen: (denk aan drop shipping , multishops), voorraad moet bijgewerkt worden zodra er 1 bestelling is gedaan.

Hieronder vindt je wat voorbeelden van mogelijk integraties:

MoneyBird

MoneyBird valt onder de categorie financiële koppeling. MoneyBird ondersteund ondernemers met hun administratie en voor deze koppeling is een MoneyBird plugin “Api voor WooCommerce” beschikbaar.

Alle bestellingen die binnenkomen via WooCommerce word direct ingeschoten bij MoneyBird en vervolgens ingeboekt. Je heb zelfs de keuze binnen MoneyBird zelf om de factuur via hun te versturen.

Er zitten echter ook beperkingen aan de koppeling zo is het niet mogelijk om de producten een grootboeknummers te koppelen. Wel kunt u de omzet per categorie van de producten kiezen en voor de verzendkosten. De kosten van dit alles komt ongeveer neer op 35 euro per jaar dus dit valt reuze mee, dit zijn wel exclusief de kosten van het boekhoud programma zelf.

E-Boekhouden

E-boekhouden kan vergeleken worden met MoneyBird, ook hier betreft het een financiële koppeling waarbij de connectie met WooCommerce gemaakt kan worden via een web hook die aangemaakt dient te worden in WooCommerce zelf.

Voordeel van E-boekhouden is dat net zoals MoneyBird alles direct ingeboekt kan worden maar je kan tevens bij het installeren aangeven welke productgroepen op welk grootboeknummer geboekt moet worden.

E-boekhouden heeft op het moment van schrijven niet de mogelijk voor het verzenden van facturen, echter kun je dit zelf regelen via de gratis plugin WooCommerce PDF Invoices & Packaging Slips. Relaties met klanten e.d. worden geheel automatisch aangemaakt.

De kosten van deze integratie zitten abonnement van E-Boekhouden zelf en deze heeft dus een kleine plus op MoneyBird.

Exact online

Exact online is de laatste dit we willen bespreken deze heeft zowel een koppeling voor de logistiek als financieel.

Voor de financiële koppeling kunt u gebruikt maken van webwinkelfacturen.nl, deze kunt u geheel zelf regelen.

De financiële koppeling is vergelijkbaar met E-boekhouden, echter hangen de kosten af van het aantal bestellingen wat je krijgt op jaarbasis. Wanneer je de integratie graag zelf wilt doen kan je dit doen via deze handleiding, alles staat hier duidelijk uitgelegd.

Voor de logistieke koppeling is een WooCommerce xCore plugin beschikbaar. Dit is de perfecte oplossing voor grote webshops met een hoge omzet en grote bestellingen. Je kan zelf instellen wat er gesynchroniseerd moet worden, de add-ons kosten allemaal stuk voor stuk extra. 

Kosten voor importeren kost eenmalig 250 euro, waarbij je kan kiezen uit 3 maandabonnementen. Dit kost tussen de 12 en 15 euro per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Dit zijn de 3 meest gevraagde natuurlijk zijn er nog koppelingen mogelijk met andere pakketten, ben jij opzoek naar een koppeling neem dan vrijblijvend contact met ons op dan zullen wij voor u de mogelijkheden bekijken.


Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij als freelance PHP programmeur vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat we zoal gemaakt hebben, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

Cloudnota facturatie systeem

Bekijk Case

Educatioo e-learning systeem

Bekijk Case

Antosbouw WooCommerce webshop

Bekijk Case

Sprangbv WooCommerce webshop

Bekijk Case

Burovanoranje WordPress website

Bekijk Case

Xs2law WordPress website

Bekijk Case

Antondegruyl WordPress website

Bekijk Case

Reviewexperts WordPress systeem

Bekijk Case

Broodje WordPress systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere WordPress website

Bekijk Case

Kidzzpoint WooCommerce webshop

Bekijk Case

Bosscher WooCommerce webshop

Bekijk Case

Lunch.nl WordPress systeem

Bekijk Case

Learngorilla e-learning systeem

Bekijk Case

Debugtool project management systeem

Bekijk Case

Debugtool website

Bekijk Case

Fishguppy blog systeem

Bekijk Case

Linkbuilding systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico