WordPress Development
bureau inhuren?

WordPress website laten maken?

Wilt u een website laten bouwen, maar u vindt het moeilijk hoe dit op een goede manier aan te pakken. U bent zoekende naar de juiste uitstraling voor uw website, bedrijf en of product of u wilt misschien een remake van uw huidige website?

SRIservices kunt u op al deze vlakken bijstaan. wij helpen uw graag aan een goedwerkend website voor een scherpe prijs.

Een goede WordPress website begint bij ons al vanaf 450 euro. Wij hebben uitstekende designers en frontend developers in dienst , die uw website van een unieke uitstraling zullen voorzien.

Waar moet u opletten?

Veel bedrijven die zich aanbieden als specialist maken gebruik van thema builders. Deze thema builders hebben als groot nadeel dat de WordPress website al snel langzaam word. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat deze thema’s op tijd  bijgewerkt worden naar de laatste versie.

Het is dus maar afwachten of deze thema’s over een tijdje nog werken. Het zou zonde zijn wanneer u de website twee keer moet laten  bouwen.

Maak gebruik van onze ervaring en expertise

SRIservices heeft een speciaal en custom thema ontworpen (bootstrap 4 thema) die al deze nadelen gelukkig niet heeft, onze thema’s zijn veilig , snel en voorzien van de laatste technieken en vooral makkelijk bij te werken. U hoeft bij ons dus niet bang te zijn dat uw website word gehackt of in de toekomst niet meer werkt door een update.

Ons bedrijf bestaat uit een groep specialisten met veel ervaring.(+10 jaar) Dus heeft u een goed idee en zoekt u de juiste partner om uw WordPress website te laten maken, neem dat geheel vrijblijvend contact met ons op, u krijgt direct een antwoord. Wij staan voor u klaar om van uw WordPress website een groot succes te maken!

Goeie communicatie en altijd direct bereikbaar!

Tot slot wij maken iedere jaar rond de 100 WordPress website dus bij ons bent u echt op het juiste adres! Wij zijn gevestigd in México, maar werken uitsluitend voor Nederlandse klanten. Via onze speciale briefing , email , Skype of Whatsapp is afstand totaal geen probleem. Dus al woont u nou in Amsterdam , Rotterdam , Maastricht, Utrecht , Breda , Venlo , Groningen of Leeuwarden en u wilt een website laten maken , dan is SRIservices México de juiste keuze! Neem vandaag nog contact met ons op via contact.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn en of haar vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij ook samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een custom website inclusief uniek design vanaf 450 Euro. (0% btw - dienst buiten de E.U.) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design goedgekeurd is kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. De klant krijgt rustig de tijd om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het doorontwikkelen van de website.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij als freelance PHP programmeur vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat we zoal gemaakt hebben, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

Cloudnota facturatie systeem

Bekijk Case

Educatioo e-learning systeem

Bekijk Case

Antosbouw WooCommerce webshop

Bekijk Case

Sprangbv WooCommerce webshop

Bekijk Case

Burovanoranje WordPress website

Bekijk Case

Xs2law WordPress website

Bekijk Case

Antondegruyl WordPress website

Bekijk Case

Reviewexperts WordPress systeem

Bekijk Case

Broodje WordPress systeem

Bekijk Case

Camping Delariviere WordPress website

Bekijk Case

Kidzzpoint WooCommerce webshop

Bekijk Case

Bosscher WooCommerce webshop

Bekijk Case

Lunch.nl WordPress systeem

Bekijk Case

Learngorilla e-learning systeem

Bekijk Case

Debugtool project management systeem

Bekijk Case

Debugtool website

Bekijk Case

Fishguppy blog systeem

Bekijk Case

Linkbuilding systeem

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft. Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico