WordPress Development
bureau inhuren?

WordPress website laten maken?

Wilt u een WordPress website laten maken, maar u vindt het moeilijk hoe dit op een goede manier aan te pakken. U bent zoekende naar de juiste uitstraling voor uw website, bedrijf en of product of u wilt misschien een remake van uw huidige website?

SRIservices kunt u op al deze vlakken goed helpen. Bij ons is het mogelijk om een goedwerkende en veilige website te laten maken tegen een voordelige prijs. Bij ons kunt u al een WordPress website laten maken voor 450 euro. Wij hebben uitstekende designers en frontend developers in dienst , die uw website van een unieke uitstraling zullen voorzien.

WordPress website laten maken? Waar moet u opletten?

Veel bedrijven die zich aanbieden als specialist maken gebruik van thema builders. Deze thema builders hebben als groot nadeel dat de WordPress website langzaam word. Ook voor de veiligheid is het belangrijk dat deze thema’s op tijd geüpdatet worden.

Het is dus maar afwachten of deze thema’s over een tijdje nog werken. Het zou zonde zijn wanneer u de website twee keer moet laten  maken.

Maak gebruik van onze ervaring en expertise

SRIservices heeft een speciaal en custom thema ontworpen (bootstrap 4 thema) die al deze nadelen gelukkig niet heeft, onze thema’s zijn veilig , snel en voorzien van de laatste technieken en vooral makkelijk bij te werken. U hoeft bij ons dus niet bang te zijn dat uw website word gehackt of in de toekomst niet meer werkt door een update.

Ons bedrijf bestaat uit een groep specialisten met veel ervaring.(+10 jaar) Dus heeft u een goed idee en zoekt u de juiste partner om uw WordPress website te laten maken, neem dat geheel vrijblijvend contact met ons op, u krijgt direct een antwoord. Wij staan voor u klaar om van uw WordPress website een groot succes te maken!

Goeie communicatie en altijd direct bereikbaar!

Tot slot wij maken iedere jaar rond de 100 WordPress website dus bij ons bent u echt op het juiste adres! Wij zijn gevestigd in México, maar werken uitsluitend voor Nederlandse klanten. Via onze speciale briefing , email , Skype of Whatsapp is afstand totaal geen probleem. Dus al woont u nou in Amsterdam , Rotterdam , Maastricht, Utrecht , Breda , Venlo , Groningen of Leeuwarden en u wilt een website laten maken , dan is SRIservices México de juiste keuze! Neem vandaag nog contact met ons op via contact.

Expertise

Wij hebben op ieder gebied een specialist (universitair niveau) in huis, die ruime ervaring (+5 jaar en meer) heeft in zijn en of haar vakgebied. Hierdoor zien wij razendsnel wat uw project nodig heeft om het verschil te maken. Voor specifieke wensen werken wij ook samen met andere freelancers.

Communicatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México. Hierdoor is een tijdverschil van 7 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 16:00 Nederlandse tijd via Skype. Communicatie verloopt veelal via de mail, mocht het nodig zijn om een telefonisch overleg te plegen, kan er een afspraak gemaakt worden via Skype. Wij houden van korte lijntjes, wat inhoudt dat u direct antwoord krijgt op uw vragen, meestal binnen een paar minuten anders zeker binnen 24 uur. Geen van onze klanten zien de afstand als een obstakel.

Lagere kosten

Wij zijn een Nederlands bedrijf werkzaam vanuit México, hierdoor zijn wij in staat uw website voor een voordeliger prijs te leveren dan de meeste Nederlandse bedrijven. Bij ons begint een custom website inclusief uniek design vanaf 450 Euro. (0% btw - dienst buiten de E.U.) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwikkelingen volgen

Zodra het design goedgekeurd is kan er gestart worden met de ontwikkeling in Wordpress. Wanneer het design op de juiste wijze is vertaald, uploaden wij de site naar het development adres. De klant krijgt rustig de tijd om de website na te kijken en feedback te geven. Zodra alles is goedgekeurd, verplaatsen wij de website naar het domein van de klant. Het spreekt voor zich dat wij de klant ook graag helpen met het doorontwikkelen van de website.

Het perfecte Resultaat

Over de jaren hebben wij vele systemen ontwikkeld voornamelijk voor klanten uit Nederland en België. Hieronder vindt u wat voorbeelden wat ik zoal gemaakt heb als freelance php programmeur, mocht u meer voorbeelden willen zien kunt u , voor de recente portfolio, via de mail contact met ons opnemen.

ML Interieurbouw

Bekijk Case

Buro Van Oranje

Bekijk Case

Sloepenverhuur

Bekijk Case

Beste business events

Bekijk Case

Baby vandaag

Bekijk Case

Callcare

Bekijk Case

Clearinghouse

Bekijk Case

Elegance

Bekijk Case

Kleine vriendjes

Bekijk Case

Getfollows.org

Bekijk Case

Interswitch

Bekijk Case

IP Metro

Bekijk Case

IP Metro Connect

Bekijk Case

Sloop Auto

Bekijk Case

Neem contact met ons op

Wanneer uw vragen heeft over onze werkwijze en of een interessant project of zakelijk voorstel heeft voor het inhuren van deze freelance php programmeur . Aarzel dan niet en stuur ons vrijblijvend een bericht, wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.

Adres:
SRIservices México
Ave. 23 Poniente Casa 2115 b
Frac. Zerezotla
San Pedro Cholula, Puebla
CP 72760 Mexico

Onze klanten waarderen ons met een: 9.6 uit 10 van in totaal 114 beoordelingen